IFK Mariehamns ledarstab har fått ytterligare ett klargörande till nästa säsong. Daniel Norrmén fortsätter som assisterande tränare, nu under nya tränaren Lukas Syberyjski.

Den tidigare IFK-backen Rick Ketting har gjort klart med ny klubb. På söndagen presenterade Åbo-klubben FC Inter honom som ett nyförvärv.

Med fyra bom i skidskyttarnas världscupsprint i tyska Oberhof skidade sig Jenny Fellman in som 82:a dam på torsdagseftermiddagen.

Ett till år med HIFK. Sedan blir det danska Vejle Boldklub för ålänningen Joel Mattsson.

Söndagens tre poäng kunde inte följas upp med tre poäng under trettondagen för IFK. Bålsta HC åkte i väg med alla poäng efter en svag sista period från hemmalaget.

Läget för nästjumbon IFK är prekärt och segrarna behöver trilla in om man ska behålla platsen i division 3. Därför var dagens trepoängare hemma i Islandia av ytterst stor vikt.

Ålands äldsta och ädlaste idrottspris – Ålandstidningens bragdmedalj delas ut på Idrottsgalan. Här är de fem nomineringarna och nu är det upp till alla att rösta fram sin favorit till priset.

I dag presenterade Åland United sin 17:e spelare för säsongen. Det blev Shannon Simon från USA med meriter från flera av U-landslagen.

Han gjorde ett kort testspel med IFK på bara två dagar. Men det räckte för att Frankline Okoye skulle bli nästa IFK-värvning.

Det var gott om deltagare då den 38:e upplagan av nyårsruset avverkades på tisdagseftermiddagen – men något rekord var det inte.

– Det är i alla fall rekord för ett nyårsrus på en vardag, säger motionsförbundets verksamhetsledare Mona-Lisa Wasström.

IFK Mariehamn har gjort klart med FC Inters offensiva 20-åring Albion Ademi.

Barbro Carlsson tog sin första seger i ett V75-lopp då hon styrde 60-oddsaren Show Time till seger på Rommetravet på lördagen. På prischecken stod det 125.000 kronor.

Det blir en ny världscupstart för Jenny Fellman – i tyska Oberhof med start den 9 januari.

Åland United får behålla sin landslagsmålvakt Anna Tamminen. På fredagskvällen skrev 25-åringen på för ytterligare ett år.

Fler nyheter