Med knappt tre minuter kvar satte Robin Englund det avgörande målet för IFK Mariehamn i lördagens match mot streckkonkurrenten Lidingö Vikings. I dag möts de två lagen igen.

 

Adelina Engman spelade hela matchen när hennes Kopparbergs/Göteborg bortabesegrade Vittsjö med 1–0 på söndagen-

Redan efter en kvart tog FC Åland ledningen. Det skulle bli avgörande i en tuff match där Jimmy Sundmans straffmål blev det enda.

Fyra tjejer från Övernäs skola tog guld på Stafettkarnevalen under lördagen. Guldet kom på 4x100 meter.

Det såg ut att bli tre starka poäng för Åland United. Men i sista minuten kom ett snöpligt kvitteringsmål för PK-35 som därmed räddade en poäng.

För andra gången den här säsongen blev det förlust för IFK mot KuPS. Denna gång med 2-1 trots att de grönvita tagit ledningen.

IFK Mariehamns startelva till kvällens match mot KuPS är den samma som i de två tidigare matcherna. Det betyder att nyförvärvet Amin Nazari börjar på bänken.

Nu är avtalet undertecknat. Amin Nazari stannar i IFK åtminstone till den sista juli.

Omgång 3 av det lokala stryktipset Åland 1X2 är lagt till handlingarna. På fredag är det spelstopp för nästa omgång där nio nya matcher ingår.

Ett lyft räckte för att Marcela Sandvik kan titulera sig världsmästare i klassisk bänkpress. Även om hon var stor förhandsfavorit så kändes det aningen osäkert fram till starten.

Ett mål i vardera halvlek räckte för IFK. För första gången höll man nollan när Ilves besegrades med 2–0.

IFK får liksom i 1–1-matchen borta mot Honka i måndags klara sig utan Robin Sid i kvällens hemmamatch mot Ilves. IFK:s startelva ser även den ut som senast.

Signy Aarna sköt in kvitteringen till 1–1 med en kvart kvar att spela då Åland United och JyPK kryssade på Wiklöf Holding Arena på lördagen.

FC Åland bortaslog TuWe med 1–0 i en match i herrtrean på lördagen. Julius Sundman blev matchhjälte med matchens enda mål.

Fler nyheter